A legjobb megoldásért…

Örömmel vesszük ajánlatkérést termékleinkre. Ezt a kérdőíves űrlapot azzal a céllal hoztuk létre, hogy kérése minél hamarabb eljusson hozzánk, méghozzá a megfelelő helyre. Az elküldött űrlap azonnal bekerül az illetékes kollégánk napi feladatai közé, aki így a lehetőségeihez mérten a legrövidebb időn belül felveszi Önnel a kapcsolatot, és elkészíti ajánlatunkat.

A minőségi kiszolgálás részeként 24 órát adtunk magunknak, hogy elkezdjük az ajánlat feldolgozását. Ez azt jelenti, hogy ez időn belül vagy elküldjük a kész árajánlatot, vagy felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyeztetjük a részleteket, ha épp erre van szükség. Tesszük mindezt azért, mert elkötelezett célunk, hogy Ön, mint felhasználó mindig a legmegfelelőbb terméket, szolgáltatást, azaz a legjobb megoldást kapja.

A fentiek érdekében arra kérjük, hogy szánjon rá néhány percet, és gondolja át minél nagyobb részletességgel a rendelkezésre álló tudása és információi alapján, hogy mi az, amit szeretne elérni a termékünkkel vagy szolgáltatásunkkal. Számunkra ez a legnagyobb segítség, hogy ráhangolódjunk az Ön feladatára és szaktudásunkat, sok éves tapasztalatunkat bevetve megkeressük, illetve összeállítjuk Önnek az Ön számára legoptimálisabb szakmai és pénzügyi konstrukciót.

Gyakran sokkal hasznosabb számunkra, ha nem egy-egy konkrét terméket nevez meg az ajánlat tárgyaként, hanem leírja, hogy mit és hogyan szeretne vele csinálni. Persze annak is ugyanúgy örülünk, ha Ön már egy kész tervvel, és kiválasztott termékekkel fordul felénk kérésében.

Nézze meg termékeinket

Több mint 1000 termék közül választhat egy helyen.

Éljen a bérlés lehetőségével

Céljainak megfelelően választhat rövid- vagy hosszútávú konstrukciót.

Vegye tőlünk a nitrogént

Cseppfolyós nitrogént szállítunk egyre több helyen, kisteherautós járatban.