Szárazjég – személyi védőfelszerlés egységcsomag

A kriogén védőfelszerelések speciális hőszigetelő tulajdonságuk alapján nem csak a szigorúan vett kriogén hőmérsékleten (-150 C fok alatt), hanem más fagyasztó környezetben (pl. szárazjég) is kifogástalan védelmet biztosítanak. Így van ez a szárazjéggel történő munkavégzés esetében is.

A szárazjég a szilárd állapotú szén-dioxid közönséges neve. Azért hívják szárazjégnek, mert nem úgy olvad, mint a nedves jég. Hőmérséklete nagyon alacsony (szublimálódik -78,5 ° C-on) és bár ugyanolyan megjelenésű, mint a jég, elpárolgása során nem hagy se vizet, se maradékanyagot.

A szárazjég számos helyen alkalmazható a mindennapi életben:

  • szórópisztolyból nagysebességgel kilőve, különböző felületek tisztítására
  • speciális konténerekben különböző anyagok tárolására és szállítására (fagyasztott élelmiszerek, vér, vakcinák és gyógyszerkészítmények, biológiai minták, stb.)
  • vizuális effektek létrehozására ködfejlesztő gépek használatával
  • borászatokban szőlő és cefre hűtésére vagy oxigénmentesítésre

Ezen munkálatok során fagyásveszély és különböző mechanikai hatások léphetnek fel, melyek károsítják az emberi szervezetet. Ennek megfelelően védőeszköz egységcsomagunkat úgy állítottuk össze, hogy az megfelelő védelmet nyújtson az arc és a szem esetleges sérülése ellen, a kézen fellépő fagymarás vagy hidegégés elkerülésére, és a testet érő tartós lehűlés megakadályozására.

Oldalunkon két csomagösszeállítást tekinthetnek meg.

Az alap (Standard CO2 PPE csomag) védőfelszerelés csomag tartalmaz egy kriogén védőkesztyűt, egy kriogén védőkötényt, egy kriogén védőszemüveget és egy tároló bőröndöt.

A professzionális (PRO CO2 PPE csomag) védőfelszerelés csomag tartalmaz egy laboratóriumi kriogén védőkesztyűt (finomabb és biztosabb fogást biztosít kisebb tárgyak fogása esetén is), egy kriogén védőkötényt, egy kriogén arcvédő pajzsot (nem csak a szemet, hanem az arcot is védi, kényelmesen viselhető szemüveg felett) és egy tároló bőröndöt (praktikus megoldás, hogy védőeszközeit mindig egy helyen és biztonságban tarthassa bármely külső hatástól).

Mindkét PPE csomag a Cryokit gyár kiváló minősítésű termékeiből lett összeválogatva, több év tapasztalat alapján. Amennyiben Ön inkább egyedi összeállítást szeretne, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és válassza ki az Ön számára megfelelő védőfelszereléseket, akár a meglévő készletünkből, azonnali szállítással.