Személyi védőfelszerelés egységcsomagok kriogén folyadékokhoz.

A leggyakrabban használt kriogén folyadékok a nitrogén az oxigén és az argon. Ezek hőmérséklete (lényegében a forráspontjuk) extrém hideg, és jóval az emberi környezetben megszokott illetve elviselhető értékek alá esik, de megközelítőleg egy tartományban található, -200 és -180 °C között.

A kriogén környezetre egyébként nincs meghatározott definició, de egyes tudósok publikációi alapján, általánosságban a -150 C fok alatti tartományt tekinthetjük kriogén környezetnek (Wikipedia)

A gyakorlatban legelterjedtebb és legnagyobb mértékben rendelkezésre álló kriogén folyadék a folyékony nitrogén. Nagyon sok területen használják az emberi tevékenységek során. Gondoljunk csak az iparra, a gyógyászatra, a gyógyszergyártásra, a kutatásra, vagy akár az egészségügyi rehabilitációra, a sportolók rekreációjára, de még a gasztronómiára is. A szerte ágazó felhasználási területek, egészen eltérő munkafolyamatokkal párosulnak, melynek megfelelően egymástól különböző, specializált védőeszközökkel, és más-más mértékben kell védeni a dolgozók testi épségét.

Mindezeket figyelembe véve, védőfelszerelés kínálatunkat oly módon igyekeztünk összeállítani, hogy a lehető legjobban illeszkedjen a lehetséges felhasználói igényekhez. Mivel a gyártók kínálata igencsak széleskörű, a megfelelő védőfelszerelés kiválasztása meglehetősen nehéz és hosszas feladat lenne egy felhasználó vagy egy beszerző számára. Ezt megkönnyítendően hoztuk létre a fenti védőfelszerelés egységcsomagokat, melyek garantálják a megfelelő védelmet az adott munkaterületen. A védőfelszerelés egységcsomagok általános szempontok szerint lettek összeállítva, melyek igény szerint módosíthatók és testre szabhatók. Amennyiben erre van szükség, készséggel segítünk Önnek!