A Tempshield azt ígéri, hogy az Ön biztonságát helyezi előtérbe a legmagasabb minőségű kriogén személyi védőeszközök kifejlesztésével és gyártásával. Garantálják.

A Tempshield a kezdetektől fogva betartotta ezt az ígéretet, amikor úttörő szerepet játszottak a kiváló minőségű, kriogén személyi védőruházat innovatív kialakításában. Az első kriogén kesztyűt 1980-ban dobták piacra, és azóta a Tempshield továbbra is a kriogén személyi védőruházat (PPE) kizárólagos fejlesztésére és gyártására specializálódott.

A Tempshield kriogén biztonságra való összpontosítása vezetett egy olyan személyi védelmi termékcsalád kifejlesztéséhez, amely világszerte ismert a kiváló kivitelezésről, a maximális hővédelemről, a kézügyességről és a kényelemről. A Tempshield magas minőségi színvonalának biztosítása érdekében a gyártás minden fázisát nyomon követik a termékfejlesztéstől a forgalmazásig az Egyesült Államokban található korszerű létesítményükben.

A Tempshield innovatív hővédő ruházati tervezésével és felülmúlhatatlan kivitelezésével világszerte a vezető orvosi és tudományos cégek bizalmát vívta ki.

A Tempshield egyéni védőruházatai közé tartoznak a CRYO-GLOVES®, a WATERPROPROOF CRYO-GLOVES®, a WATERPROOF CRYO-GRIP® GLOVES, a CRYO-APRON®, a CRYO-INDUSTRIAL® GLOVES, a CRYO-INDUSTRIAL® APRONS, a CRYO-PROTECTION™ GAITERS és a CRYO-PROTECTION™ FACE SHIELDS.

Számos funkció, kiváló védelem

  • A CRYO-GLOVES® magas szintű hővédelmet nyújt a hideg tárgyakkal való közvetlen érintkezéskor és olyan hideg légkörben, ahol nem áll fenn a kriogén folyadékokkal való érintkezés veszélye.
  • A WATERPROOF CRYO-GLOVES® magas szintű hővédelmet nyújt kriogén légkörben, ahol fennállhat a kriogén folyadékoknak való kitettség.
  • A WATERPROOF CRYO-GRIP® GLOVES magas szintű hővédelmet nyújt kriogén légkörben, ahol fennállhat a kriogén folyadékoknak való kitettség veszélye, és jobb fogást biztosít a kis tárgyakon.
  • A CRYO-APRON® termikus és fröccsenésvédelmet biztosít a törzs és a lábak számára.
  • A CRYO-INDUSTRIAL® GLOVES és APRONS magas szintű hővédelmet és kopásállóságot biztosítanak kriogén atmoszférában, ahol kriogén folyadékoknak való kitettség állhat fenn.
  • A CRYO-PROTECTION™ GAITERS magas szintű fröccsenésvédelmet biztosítanak az alsó lábszár és a lábfej számára, amikor veszélyes, ultrahideg környezetben dolgoznak.
  • A CRYO-PROTECTION™ FACE SHIELD maximális fröccsenésvédelmet biztosít mind a nyak területén, mind az arc oldalán, ahol fennáll a kriogén folyadékoknak való kitettség kockázata.

Minden egyes termék szigorú ellenőrzéssorozaton megy keresztül, hogy biztosítsák a lehető legjobb hővédelmet.

Nézze meg termékeinket

Több mint 1000 termék közül választhat egy helyen.

Éljen a bérlés lehetőségével

Céljainak megfelelően választhat rövid- vagy hosszútávú konstrukciót.

Vegye tőlünk a nitrogént

Cseppfolyós nitrogént szállítunk egyre több helyen, kisteherautós járatban.