• Hétköznapokon: 8:00-17:00

A folyékony nitrogén tárolók specialistája

Nalgene Benchtop Dewars – műanyag laboredények

Az amerikai gyártó egy egészen különleges termékcsaládot alakított ki a laboratóriumi munkavégzéshez. A fedeles, könnyű műanyag „laborvödrök” praktikus segítséget nyújtanak a biológiai minták rövidtávú tárolásához vagy „házon belüli” mozgatásához.

stabil kialakítású, nagy ellenálló képességű edények garantálják mind a felhasználó, mind a minták megfelelő biztonságát a labormunkák során.

A Benchtop edények jellemzői:

  • Nagy sűrűségű polietilén edényfal és fedél, polietilén fogantyúval, mely garantálja a magasfokú törésállóságot.
  • A duplafalú edény CFC-mentes poliuretán habbal van szigetelve, ami minimalizálja a hődiffúziót, ezzel növelve az edény nitrogénmegtartó képességét.
  • A kis laboredények -196 és +100 C fok között használhatóak (folyékony nitrogén, jeges víz, szárazjég és forró folyadékok).
  • A fedélen lévő szellőző nyílás lehetővé teszi a képződő nitrogéngőz eltávozását, és ezáltal megakadályozza a belső nyomásképződést, minimalizálva a nitrogénveszteséget.
  • praktikus zárófedél meggátolja az extrém hideg folyadék kifröccsenését a hordozás során, így garantálja a felhasználó megfelelő biztonságát.
  • A laboredény alján megfelelően kialakított „markolat” megkönnyíti a kiöntést, és megakadályozza, hogy kicsússzon a felhasználó kezéből az edény az öntés folyamán.
  • Az edény száján „V” alakú öntőnyílást alakítottak ki, így lezárt fedéllel is kiönthető a vödörből a folyékony nitrogén, majd kényelmesen és biztonságosan kiszedhetők a behelyezett minták.

A Benchtop laboredények 4 féle méretben, fedéllel együtt rendelhetők: 1, 2, 4, 10 literes.

Műszaki adatok

Cikkszám Megnevezés külső Ø x belső Ø x magasság
4150-1000 Benchtop műanyag kriogén vödör, szellőző zárófedéllel, 1 liter 195 x 96 x 251 mm
4150-2000 Benchtop műanyag kriogén vödör, szellőző zárófedéllel, 2 liter 231 x 122 x 282 mm
4150-4000 Benchtop műanyag kriogén vödör, szellőző zárófedéllel, 4 liter 295 x 158 x 353 mm
4150-9000 Benchtop műanyag kriogén vödör, szellőző zárófedéllel, 10 liter 396 x 198 x 470 mm

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Cím

Go to Top