• Hétköznapokon: 8:00-17:00

A folyékony nitrogén tárolók specialistája

A védőcsomag legnagyobb különlegessége a speciális labortóriumi védőkesztyű, mely egyedülálló a kriotechnikai piacon. A kesztyű fő erénye más kriogén kesztyűkkel szemben, a finomabb fogást lehetővé tevő puha és rugalmas anyaga. A kesztyű ezáltal már alkalmas a fagyos kriocsövek, kisebb edények és egyéb hideg tárgyak megfogására, mozgatására, vagy épp kupakok le- és rácsavarására, illetve hasonló laboratóriumi munkák elvégzésére.

A csomagban lévő ultrakönnyű pajzs megfelelő védelmet biztosít a váratlanul szétrobbanó kriocsövek veszélyével szemben, miközben a tartós használat során is kényelmes viseletet biztosít.

A test mellső részét, valamint a lábfejet a megfelelő méretű kriokötény (4 féle hosszban) és lábvédőpár (férfi/női) védik.

Mindezek által ez a PPE csomag hasznos segítőtársa a laboratóriumi dolgozóknak.

Miből áll a védőcsomag?

1 db Cryokit400 kriogén védőkesztyű + 1 db Cryokit VISION-BLUE könnyített kriogén arcvédő pajzs + 1 db Cryokit T-CRYO LIGHT kriogén védőkötény + 1 db Cryokit GHETTE-CRYO kriogén lábszárvédő + 1 db Cryokit szürke bőrönd

A megfelelő méretű kesztyű kiválasztása alapvető fontosságú az Ön biztonsága és kényelme szempontjából. A kesztyűnek elég lazának kell lennie ahhoz, hogy kriogén folyadékkal való telítődés esetén egy mozdulattal lerázza a kezéről. Ha a hossz- és szélességi mérete nem egyezik, válasszon a szélességi méretéhez megfelelőt, a mandzsetta fedezi a szükséges többlethosszúságot.

Mérettáblázat az EN420 szabvány szerint:
Méret (EU) Kézfej hossza Kézfej kerülete
S (7) 171 mm 178–202 mm
M (8) 182 mm 203–228 mm
L (9) 192 mm 229–253 mm
XL (10) 204 mm 254–278 mm
XXL (11) 215 mm 279–303 mm
XXXL (12) 226 mm 304–330 mm

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Cím

Go to Top