• Hétköznapokon: 8:00-17:00

A folyékony nitrogén tárolók specialistája

Amennyiben Ön most szeretné elkezdeni a fagyasztásos kezeléseket, és már eldöntötte, hogy ehhez a CryoPro® kezelőspayt szeretné használni, akkor a legjobb választás, ha ezt az általunk összeállított „Start-csomaggal” teszi.

A Bőrgyógyász start-csomag tartalmazza azokat az alapvető, és minimálisan szükséges eszközöket illetve védőfelszereléseket, amelyek lehetővé teszik a fagyasztásos eljárással történő orvosi vagy szépségipari szolgáltatások zökkenőmentes ellátását.

A CryoPro kezelőspray űrtartalomtól függően 14-24 órán keresztül képes megtartani a folyékony nitrogént, ezért naponta kell feltölteni a használathoz. A szolgáltató cégeknek viszont nem lenne gazdaságos néhány deciliter cseppfolyós nitrogént kiszállítani egy ügyfélhez. Ez nem életszerű!

Az elvárt mennyiség részükről 10-20 liter minimálisan. Ekkor válik gazdaságossá a megrendelő számára is a vásárlás. Ehhez viszont szükség van egy speciális ellátó, utántöltő tartályra, legalább ekkora űrtartalommal.

Így került a start-csomagunkba egy MVE YDS LN2-Only típusú folyékony nitrogén tároló tartály, amely a legjobb tulajdonságokkal bír kategóriájában. Kimagaslóan jó a nitrogénmegtartó képessége, és alacsony a napi párolgási vesztesége, ami komoly anyagi megtakarítást eredményez a használójának.

Az utántöltő tartályból lehet minden rendelés előtt feltölteni a CryoPro kezelőpalackot. A biztonságos és kényelmes feltöltést a KRIOMOL speciális kriogén folyadék átfejtő eszköz teszi lehetővé, melynek használata egyszerű és kényelmes.

Mivel a folyékony nitrogén használata fokozottan balesetveszélyes, ezért a megfelelő védőeszközök (kriogén védőkesztyű, és védőszemüveg) használatát mindenképp ajánljuk az átfejtéshez.

Miből áll a csomag?

1 db CryoPro Mini vagy Maxi kezelőeszköz + 1 db MVE folyékony nitrogén tároló tartály + 1 db Kriomol átfejtő eszköz + 1 db kriogén védőkesztyű + 1 db kriogén védőszemüveg + 1 db AJÁNDÉK CRYOPRO HORDTÁSKA

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Cím

Go to Top