• Hétköznapokon: 8:00-17:00

A folyékony nitrogén tárolók specialistája

CryoPro® kriosebészeti kezelőspary (Mini, Maxi)

A Cortex Technology CryoPro® kriosebészeti kezelőeszköze két méretben kapható: A CryoPro® MINI nevű kis méret 350 ml-rel és 12-14 órás statikus tartási idővel, valamint a CryoPro® MAXI nevű nagy méret 500 ml-rel és 20-24 órás statikus tartási idővel*.

Kiváló, könnyen használható, kézreálló készülék, az apró fibromáktól kezdve a nagyobb verrucákig a fagyasztásos kezelésekhez maximálisan megfelel. Töltése, ürítése ill a szórófejek cseréje rendkívül egyszerű.
Jobb- és balkezeseknek is kézre áll az átfordítható karnak köszönhetően. Hátrányos tulajdonságot nem tapasztaltam.

Dr. Lukács Péter, bőrgyógyász - BorsodChem Zrt.

 

A bőrgyógyászati rendelők professzionális eszköze a dán Cortex Technology, CryoPro Maxi illetve CryoPro Mini nevű csúcsterméke. Űrtartalma 500 / 350 ml, ami nagyszámú kezelésre elegendő, ezáltal ritkán kell újra tölteni a napi munkavégzés során.

A rozsdamentes acélból készült, duplafalú, vákuumszigetelésű palack, kézi adagolásos szerkezet. A folyékony nitrogén adagolását, a szódás szifonhoz hasonlóan, egy adagoló kar megnyomásával biztosítja az felhasználó.

A CryoPro kezelőspray használata biztonságos, gazdaságos és nagyon praktikus.

A speciális szórófejek és kontakt fejek biztosítják a széles spektrumú és magas színvonalú bőrgyógyászati ellátást.

A kezelőpalackot egy 5 szórófejet tartalmazó szettel csomagolja a gyártó. Az öt szórófej eltérő szórásképpel rendelkezik, melyeket a különböző bőrgyógyászati esetekszakszerű kezelésére alakítottak ki. Az alapfelszerelés fontos eleme a tisztítófej (sokszor 6. szórófejként említik tévesen), melynek segítségével az egyes fúvókákat fordított irányban lehet a készülékre szerelni, és ezáltal tisztító öblítést végezni, egy esetleges dugulás fellépésekor.

CryoPro ® | Műszaki adatok

  • Méretek:                                        Maxi 500 ml / Mini 350 ml

  • Statikus tartási idő*:                    Maxi: 20-24 óra / Mini: 12-14 óra

CryoPro ® | Alapfelszereltség

CryoPro Szórófejek Hajlított szórófej Tisztítófej
Mini vagy Maxi A Ø 1.0 mm, B Ø 0.75 mm

C Ø 0.55 mm, D Ø 0.45 mm

hosszú, hajlított

Ø 0,55 mm

A, B, C, D szórófej

tisztítására

A kriosebészetről

A kriosebészet egy minimálisan invazív kezelési lehetőség, amely biztonságosnak és hatékonynak bizonyult a bőrgyógyászat területén a különböző bőrelváltozások, például az aktinikus keratózis, a vírusos szemölcsök és a bazálsejtes karcinómák kezelésére.

A mínusz 196 Celsius-fokos hőmérsékletű folyékony nitrogén (LN2) más hűtőközegekhez képest kiváló hatékonyságot biztosít.

Ezen felül csak az LN2 kínál spray- és kontaktfagyasztást egyaránt, és ez egy biztonságos és környezetbarát kezelési módot, amely a kezelési eljárás rövid időtartama miatt csak csekély fájdalommal jár.

Más hűtőközegek, mint például a dinitrogén-oxid, a szén-dioxid és a dimetil-éter/propán nem érik el a mínusz 90 Celsius-fok alatti hőmérsékletet.

Következésképpen a folyékony nitrogén gyorsabb és mélyebb fagyasztást biztosít, és ezért a modern kriosebészetben a legszélesebb körben használt hűtőközeg.

CryoPro ® | Videók

Bemutató

Bőrgyógyászati kezelés

A CryoPro LN2-vel történő feltöltése

*A statikus tartási idő az az időtartam, amely alatt a CryoPro® megtartja a folyékony nitrogén mennyiségét úgy, hogy nem nyúlunk hozzá, nem használjuk.

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Cím

Go to Top