• Hétköznapokon: 8:00-17:00

A folyékony nitrogén tárolók specialistája

Az LNG az angol „Liquefied Natural Gas” elnevezés rövidítése, cseppfolyósított földgázt jelent, mely környezeti nyomáson -160°C és -163°C közötti hőmérsékleten alakul át gázhalmazállapotból cseppfolyósított halmazállapotba. A cseppfolyósított földgázt atmoszférikus nyomáson, speciálisan hőszigetelt, kriogén tartályokban tárolják.

Az LNG szállítása és átfejtése új területe a kriogén környezetben történő munkavégzésnek. A tartálykocsik fagyos armatúrájának érintése, valamint a csatlakoztatott átfejtőcsőről származó „hidegsugárzás” kevésbé számontartott veszélyforrás a sofőrök körében. Pedig az előbbiekből keletkező „hidegégés” vagy fokozott áthűlés komoly egészségügyi problémát, illetve súlyos munkahelyi balesetet jelentenek.  A munkáltatókra ezért fokozott felelősség hárul, hogy felhívják erre dolgozóik figyelmét, és biztosítsák számukra a megfelelő munkavédelmi eszközöket, mint amilyen az általunk ajánlott LNG PPE csomag.

Miből áll a védőcsomag?

1 db Cryokit CRYO-HD kriogén védőkesztyű + 1 db Cryokit VISION-CRYO kriogén védőszemüveg + 1 db Cryokit T-CRYO PLUS kriogén védőkötény + 1 db Cryokit kék bőrönd

A megfelelő méretű kesztyű kiválasztása alapvető fontosságú az Ön biztonsága és kényelme szempontjából. A kesztyűnek elég lazának kell lennie ahhoz, hogy kriogén folyadékkal való telítődés esetén egy mozdulattal lerázza a kezéről. Ha a hossz- és szélességi mérete nem egyezik, válasszon a szélességi méretéhez megfelelőt, a mandzsetta fedezi a szükséges többlethosszúságot.

Mérettáblázat az EN420 szabvány szerint:
Méret (EU) Kézfej hossza Kézfej kerülete
S (7) 171 mm 178–202 mm
M (8) 182 mm 203–228 mm
L (9) 192 mm 229–253 mm
XL (10) 204 mm 254–278 mm
XXL (11) 215 mm 279–303 mm
XXXL (12) 226 mm 304–330 mm

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Cím

Go to Top