• Hétköznapokon: 8:00-17:00

A folyékony nitrogén tárolók specialistája

A különböző alkatrészhűtési munkálatok során számítani kell a kriogén folyadék (nitrogén, argon) intenzív forrására, és az ebből származó fröccsenésre. Ugyancsak fontos elvárás az ipari PPE csomaggal szemben a fagyos felületű fémtárgyak érintéséből adódó fagykárosodás elleni védelem, illetve a nagytömegű, hűtött alkatrészből sugárzó hideg elleni megfelelő hőszigetelés.

A csomagban található ipari védőkesztyű 1,2 mm vastag marhabőr külsővel készül, mely megfelelő ellenállást ad a kesztyűnek az erős mechanikai igénybevételek során.

Az erős szövetű és jól hőszigetelt védőkötény, valamit a cipőre húzható lábvédő teljessé teszi a dolgozók védelmét ebben a fokozottan veszélyes környezetben.

Miből áll a védőcsomag?

1 db Cryokit CRYO-HD kriogén védőkesztyű + 1 db Cryokit CLEAR-CRYO kriogén arcvédő pajzs + 1 db Cryokit T-CRYO PLUS kriogén védőkötény + 1 db Cryokit GHETTE-CRYO kriogén lábszárvédő + 1 db Cryokit szürke bőrönd

A megfelelő méretű kesztyű kiválasztása alapvető fontosságú az Ön biztonsága és kényelme szempontjából. A kesztyűnek elég lazának kell lennie ahhoz, hogy kriogén folyadékkal való telítődés esetén egy mozdulattal lerázza a kezéről. Ha a hossz- és szélességi mérete nem egyezik, válasszon a szélességi méretéhez megfelelőt, a mandzsetta fedezi a szükséges többlethosszúságot.

Mérettáblázat az EN420 szabvány szerint:
Méret (EU) Kézfej hossza Kézfej kerülete
S (7) 171 mm 178–202 mm
M (8) 182 mm 203–228 mm
L (9) 192 mm 229–253 mm
XL (10) 204 mm 254–278 mm
XXL (11) 215 mm 279–303 mm
XXXL (12) 226 mm 304–330 mm

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Cím

Go to Top