• Hétköznapokon: 8:00-17:00

A folyékony nitrogén tárolók specialistája

A folyékony oxigén használata fokozottan veszélyes üzemet jelent, mert kettős veszélyforrást rejt:

  • tüzet okozhat vagy fokozhatja a tűz intenzitását, (oxidáló hatású)
  • fagymarást vagy „hidegégési” sérülést okozhat (-183 C fok a hőmérséklete)

A védőcsomag meghatározó eleme a hőtűrő kriogén kesztyű, mely -200 és +250 °C között biztosít megfelelő védelmet a munkavégző számára.

A víztaszító réteggel ellátott, erős külsőszövettel ellátott kriogén kötény megfelelő hőszigetelő béléssel készül, így hármas védelmet biztosít az extrém hideg kriogén folyadékkal szemben. A kötény négy féle hosszúságban kapható.

A lábak védelmét a munkavédelmi cipőre kényelmesen ráhelyezhető, és tépőzárakkal rögzíthető lábvédő (a lábfej és a lábszár elülső részét takarja).

Az arcvédelmet ezesetben természetesen egy nagyméretű, univerzális kriogén pajzs látja el, megfelelő védelmet biztosítva a fröccsenő folyadékkal szemben.

Miből áll a védőcsomag?

1 db Cryokit CRYOLITE-HP kriogén védőkesztyű + 1 db Cryokit CLEAR-CRYO kriogén arcvédő pajzs + 1 db Cryokit T-CRYO PLUS kriogén védőkötény + 1 db Cryokit GHETTE-CRYO kriogén lábszárvédő + 1 db Cryokit szürke bőrönd

A megfelelő méretű kesztyű kiválasztása alapvető fontosságú az Ön biztonsága és kényelme szempontjából. A kesztyűnek elég lazának kell lennie ahhoz, hogy kriogén folyadékkal való telítődés esetén egy mozdulattal lerázza a kezéről. Ha a hossz- és szélességi mérete nem egyezik, válasszon a szélességi méretéhez megfelelőt, a mandzsetta fedezi a szükséges többlethosszúságot.

Mérettáblázat az EN420 szabvány szerint:
Méret (EU) Kézfej hossza Kézfej kerülete
S (7) 171 mm 178–202 mm
M (8) 182 mm 203–228 mm
L (9) 192 mm 229–253 mm
XL (10) 204 mm 254–278 mm
XXL (11) 215 mm 279–303 mm
XXXL (12) 226 mm 304–330 mm

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Nem tudja pontosan mire van szüksége?

Kérje ingyenes szakmai tanácsadásunkat. Minden kérdésére hasznos válasszal szolgálunk, és segítünk Önnek megtalálni az optimális megoldást problémáira.

Cím

Go to Top